images = new Array(2); images[0] = ""; images[1] = ""; index = Math.floor(Math.random() * images.length);

Fredag 13 Februari- ingen dator på 6 veckor

Jag har inget internet. Kommer inte ha det på 6 veckor -.- det är nåt med bredbandet så nu sitter jag på biblioteket, här finns det iaf data haha. Men jag kommer inte kunna skriva här på länge, jag kommer tillbaka om 6 veckor. Ibland kan jag logga in några minuter, men hinner nog inte skriva. Nu ska jag åka hem sedan ska jag på bio med Andrea tror jag. ha det gött!


Fredag 6 februari-LAN hos Andrea ikväll!

 i know i'm hot.

2 PROV IDAG, KUNDE GÅTT BÄTTRE MEN GICK RÄTT BRA. SLUTADE 14.10, ÅKTE HEM OCH VÄNTADE PÅ ANDREA, JAG KOM TILL ANDREA HALV 5. VI HAR LANAT HELA KVÄLLEN OCH VI MÖTTE PÅ ETT MOB PÅ WOW, JÄVLA NEWBIE MEN AJA! VI ÄR FETT TAGGADE INFÖR DREAMHACK I SOMMAR! HERE WE COME ERA N00BZ ! LOL >.< . nejmen jag har lov förfan! fan va gött. Vet inte vad jag ska hitta på, men kommer väl på nåt. Nu sitter jag här och lyssnar på Atreyu- Bleeding Mascara, jävligt bra låt. GOOOO, YAAAAAAAAAH GROOOOOOOOOWWWWWLLLLLL !!!!!!!!1111111111!!!!!!! Ha det gött, Lanbilder här nu då.

 Började med en reddis.

 Sedan letade vi efterJoltcolan men den var slut så det fick duga med vanlig cola och en bärs, lite snus också. N00bz


 Nu börjar det lanas lite smått, mötte på ett Mob, lol.

 Piece

 Andrea taggar.

Fett taggade inför Dreamhack!>.< Jag lanar. Mötte på massa newbies -.- men körde skiten ur dom!!!!11!!1


Torsdag 5 februari- kommerintepånågonrubikjävelmåstejagdetellernejprecis.

Jobbig dag. Tråkigt, inget speciellt har hänt idag heller, tråkiga lektioner och jobbig vikarie. Har tyskaprov imorgon, är hos Andrea och pluggar. Jag kanske börjar bli sjuk igen, jag har ont i halsen och är trött. Hoppas att det går över, jag orkar verkligen inte att vara sjuk mer. Jag måste söka praktikplats idag! Imorgon är det försent. Fan, jag måste göra det nu. Aja, jag ska träna lite mer på tyskan nu innan jag åker hem. Hajj


Onsdag 4 februari- jag vet inte

Tråkig dag. Var i skolan, kunde inte koncentrera mig. Noprovet gick skit. Efter skolan såg jag pappa vid vägen. Jag fick mina pengar äntligen, nu kunde han inte komma undan den jäveln. Det snöar här i göteborg nu. Jag och hanna var ute med Bess och tog lite bilder. Jag är förbannad och trött, det har inte hänt nåt idag så har inget att skriva om. Här kommer bilder från förut.








Tisdag 3 februari- vasadureeh?!

 haha, söt.
Idag har det varit en rätt soft dag. Jag har varit lite seg på vissa lektioner men annars har det varit bra. Jag slutade 13.15 idag, gött somfan. Visste inte ens om det, men enligt dom andra så slutar vi den tiden varje tisdag haha. Aja, nu är jag hemma och sitter här. Jag måste plugga till no-provet som är imorgon, har inte gjort nåt nästan. Jag fattar fan ingenting om det där, det handlar om Ljus och det är skit kompicerat. Men jag måste få in det, jag måste bli bättre i skolan nu. På torsdag har jag svenska-prov. Det är prov på olika författare och jag har antecknat mycket så det kommer nog gå bra. Jag har tyskaprov på fredag med, det kommer också gå bra hoppas jag. Har skit mycket prov nu, jobbigt. Men det är bara att plugga. Nu ska jag börja med att plugga till noprovet! Have iT.


Måndag 2 februari


Idag det inte hänt nåt speciellt. Jag åkte till skolan, och kom försent som vanligt. Lektionerna har varit rätt bra och dagen var okej. Efter skolan åkte jag hem och har inte gjort mycket. Nu ska jag plugga till noprovet som är på onsdag.


http://se.youtube.com/watch?v=WQrczF32lyU  haha


Söndag 1 februari


Det har varit en bra söndag. Jag har varit och handlat med mamma, vi skulle leta efter ramar till mina tavlor som jag ska sätta upp. Men vi hittade inga i den storleken så vi köpte massa annat kul. Jag har inte gjort så mycket mer idag. Jag har precis färgat håret, det blev bra. Men nu ska jag skriva klart om Hjalmar Söderberg, har redovisning imorgon. Det säjvi, ha det gött haaaj!


RSS 2.0