images = new Array(2); images[0] = ""; images[1] = ""; index = Math.floor(Math.random() * images.length);

Lördag 31 januari- Vilken natt!


Vilken kväll det var igår! Först var det ett jävla bråk med Ernst, sen åkte dom och då var ju jag och Hanna tvungna att passa Bess. Men vi hittade inte på något roligt så vi bestämde oss för att åka någonstans. Vi var tvungna att ta med Bess så det fick inte bli så långt. Så ringde Nathalie och undrade ifall vi ville komma till henne, så vi åkte till kärra med Bess. Men ja, Hanna sa att nyckeln låg ute i förrådet men precis när jag stängde dörren så skrek hon att den inte låg där. Åh, idiot. Aja, så vi blev utlåsta klockan 22.00 på kvällen och vi visste inte när mamma och Ernst skulle komma hem, haha. Vi åkte till kärra och när vi kom dit, började det snöa somfan. Vi mötte Nathalie och skulle gå upp till henne, men Bess funkar inte med hennes hund så vi fick vara ute hela kvällen. Vi gick en promenad och så mötte vi Jessica och Lina och stod och prata med dom i nån timme. Sen när dom hade gått, gick vi vidare och det var svin kallt. Vi gick in i Nathalies Trappuppgång och satte oss. Vi satt där i typ en halv timme och Bess började bli trött och orolig. Så vi bestämde oss för att åka hem och se om mamma hade kommit hem för hon svarade inte i mobilen, då var klockan ungefär 02.00 och det var äckligt kallt och det snöade fortfarande. Men de hade inte kommit hem och det enda vi kunde göra var att försöka bryta upp dörren, det har vi gjort en gång innan så det kunde inte vara så svårt. Så jag tog en sak och försökte få upp dörren, jag fick upp den direkt. Bess gick och la sig direkt, stackarn. Hon var säkert jätte trött. Vi gick och la oss och efter typ en kvart kom mamma och Ernst hem. Ernst blev förbannad för att Bess inte var på hallen, han måste ha allvarliga problem asså. Fyfan vilken dag. Idag vet jag inte vad jag ska göra, bara vara hemma och städa tror jag. Jag måste göra klart min skrivning om Hjalmar Söderberg i svenskan också, jag ska ha redovisning på måndag. Hela denna veckan har varit bra, jag har känt mig väldigt glad. Biblioteket bjöd på kaffe häromdan och så hade jag glömt att jag inte fick dricka kaffe när jag äter Bihålstabletterna, så jag tog kaffe och så blev jag skit pigg och helt galen, haha. Jag fattade inte vad som hände, sån blir jag aldrig av kaffe. Sen när jag kom hem så läste jag på paketet till tabletterna, så stod det: Rekommenderar inte kaffe, det höjer koffeinintaget typ och blabla. haha, dagen blev roligare av det iallafall. Nu ska jag sätta på musik och städa lite, sedan ska jag färga håret och ikväll blir det väl film eller nåt.



Minns du när vi satt där den där midsommaren på varsin stol och hörde havet bakom oss. Jag vet inte hur länge vi satt där, flera timmar minst. Då var jag lycklig, då fick jag se dig på riktigt.


Onsdag 28 januari- I dream my days away


Igår hade vi skridsko-dag med skolan. Det var jävligt kallt. Vi Åkte in dit med buss och sen fick vi byta till spårvagn, när vi väl kom fram skulle vi bara vara där i typ 45 min, onödigt. Aja, idag har det varit en både dålig och bra dag. Jag har massor av prov som jag måste plugga till, jobbigt. Men jag tror att det kommer gå bra på tyskaprovet som är nästa vecka. Jag har gått in för det den här gången, och har redan pluggat en del. På lektionen jobbade jag på och det var skönt att bli klar med allt. Men annars har det varit ganska seg dag, tråkiga lektioner och trött. Jaja, snart är det prao och lov! Nåt att se fram emot. Funderar på att praoa på Caf'e, det blir nog så. Jag ska kolla runt lite efter platser, sedan ska jag gå och lägga mig tidigt för jag har en väldigt bra bok. Citroner gula heter den. Man kan inte sluta att läsa. Ha det bäst.


I dream my days away.


Måndag 26 januari- En bra start på veckan

 <-- SÅ FIN, ÄLSKAR DIG PIERRE.
Det har varit en bra måndag faktiskt. Jag började klockan 08.00 och försov mig så jag fick stressa som fan för att hinna med bussen, jag har kommit försent typ 3 gånger i rad till so:n så jag var tvungen att komma i tid. Jag hann precis, gött. jag hade 2 so-lektoner i rad, segt, men dagen gick fort och jag överlevde lektionerna. Efter skolan åkte jag in till stan för att möta Andrea, jag hjälpte henne med att hitta kläder och sedan tog vi en fika. Sedan åkte jag till Coop med Hanna för att köpa en macka till imorgon för att vi ska ha skriskodag med skolan. Börjar 10.15 och slutar 11.15, gött. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Jag slutar ju tidigt, så nåt får man ju hitta på. NÅGON SKA PÅ HÅKAN I BORÅS DEN 7 MARS!!! wiho, here we come, jag längtar. Aja, det börjar bli sent, jag ska ta en dusch sedan ska jag sova. Ha det gött.



If i could change one thing in life,
i'd make time for us.


Söndag 25 januari- Tråkig dag


Det har varit en tråkig dag idag. Det har inte hänt nåt intressant, så jag har inte mycket att skriva om. Jag började med att dammsuga och städa på förmiddagen sedan satt jag här i någon timme. Jag funderade på vad jag skulle hitta på, men kom inte fram till något så jag bestämde mig tillslut för att ta en promenad, det var solsken idag och man fick nästan lite vårkänsla, gött. Efter en timme ungefär kom jag hem och hade jätte tråkigt och nu sitter jag här och har fortfarande tråkigt. Och jag blir ännu mer uttråkad när jag tänker på att det är skola imorgon, usch för måndagar. Aja, nu ska jag plugga lite inför tyskaprovet och sedan ta en dusch, ha det gött änna.



ik is een aardig paard.


Lördag 24 januari- En dag på stan


Idag vaknade jag vid 10.00 och fick reda på att Ernst hade åkt på kalas hos sin pappa. Så det var bara jag och mamma hemma, gött. Hon berättade att igår hade Bess rivit ut hela papperskorgen och lagt på sin filt och att Ernst sa att det var mitt fel och att han vägrade ta upp det. Mamma blev skit förbannad och hällde hans öl över honom, hahaha! Så han var helt tyst hela kvällen, skönt. Aja, idag bestämde jag och mamma oss för att åka in till stan, fast ernstgubben hade ju såklart bilen så vi fick ta bussen. Pappa ringde ju såklart när vi hade skit bråttom till bussen, han sa att han hade fått vinterinfluensan och att han låg dödssjuk, han ville typ att jag skulle tycka synd om honom för han upprepade det typ 3 gånger, fast jag sa att jag inte kunde prata, haha stackarn. När vi väl kom dit, så gick vi typ runt hela stan för att hitta RockHouse. Men vi hittade inte så vi stannade och fikade. Efter det fortsatte vi att leta, och tillslut hittade vi och jag fick äntligen köpa min Håkanplansch, skit fin. Vi gick runt och kollade lite och jag hittade bla en tröja och mamma ett par joggingskor för att hon skulle ut och gå med sina nya Opvänner. Och nu har vi kommit hem och jag ska snart sätta upp håkan på väggen!



och jag vill ha dig för gamla tiders skull. Du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt, för du var solskenet och jag var ensam.


Fredag 23 januari- En bra dag


Idag har det varit en bra dag, gick upp till skolan, det kändes bra. Skolan gick fort, gött. Efter skolan åkte jag hem och gick ut med hunden och sedan till bussen för att åka in till bion med Andrea, härligt. Bröllopsduellen hette den, bra må jag säga. Jag börjar bli frisk igen, äntligen. Jag börjar känna mig bättre Psykiskt också, får hoppas att det fortsätter. Aja, nu sitter jag här och lyssnar på håkan. Jag vill till andrea, men det Gånt Nå. Andrea är min bästa vän, hon gör mig glad.



Det gör inte ont så länge du är med mig.


RSS 2.0